CAMPANYA SOLIDÀRIA

Col·labora

Cart

Campanya Olivina

ACUDAM es posa al servei de les persones que vulguin col•laborar en la repoblació d’oliveres als territoris afectats pels incendis de finals de juny de 2019 a Catalunya. L’Olivina, olivera social i solidària, dona la seva imatge per a aquesta iniciativa. Aquesta olivera virtual es materialitzarà posteriorment en oliveres reals. Acudam les farà arribar de manera gratuïta als pagesos afectats, especialment a les zones de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues. Tots els diners que es recaptin aniran íntegrament destinats a repoblar d’oliveres aquests territoris.

L'incendi de la Ribera d'Ebre ja és el segon més gran dels últims 20 anys a Catalunya. Onze dies va trigar a ser extingit al complet. Les flames van arrasar vora 6.000 hectàrees d'arbres, matolls i camps de conreu de tres comarques: la Ribera d'Ebre, les Garrigues i Segrià.

La col•laboració de cada aportació solidària és de 5 euros, per cada apadrinament de l'Olivina virtual (5 €), es facilitarà de manera gratuïta 2,3 oliveres als pagesos i administracions de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i Segrià (si desitgeu ampliar informació veure preguntes freqüents).

Donatiu anònim sense registre

Podeu fer un donatiu anònim a la manera "tradicional" sense haver de registrar-vos on-line.

Transferència a nom d'Acudam
Referència a fer constar: Donatiu Olivina
Banc: La Caixa
Compte: IBAN: ES42 2100 0112 65 0200419226

Fes la teva aportació!

0 olivina article cat